L’Ajuntament de Bellreguard col·labora en actes que denigren la imatge de les dones

Compromís per Bellreguard denuncia la col·laboració del consistori en un cartell de festes on s’anuncia ‘una baralla de dones en fang’.

Denuncien també que l’alcalde fa ús de la seua autoritat per cridar a l’ordre i coartar la ciutadania.

L’Ajuntament nega la possibilitat d’arribar a acords per contractar grups locals de música en valencià.

La portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Bellreguard, Alícia Boigues, ha denunciat la col·laboració de l’Ajuntament en un acte de festes, el divendres passat, on dos dones es barallaven en el fang. Així, al cartell anunciador apareix el logo del consistori com a col.laborador. Per a Boigues, “és impropi d’una administració pública donar suport a aquests tipus d’actes que denigren la imatge de les dones”.

Cartell, amb el logotip de l'Ajuntament de Bellreguard com a col·laborador.

Cartell, amb el logotip de l’Ajuntament de Bellreguard com a col·laborador.

Música en valencià

D’altra banda, Compromís ha lamentat la falta de sensibilitat del govern local cap a la música en la nostra llengua. Així, segons denuncien, l’Ajuntament ha estat incapaç d’arribar a acords econòmics amb grups de música locals per actuar durant les festes. “Oferir 150 euros a un grup que té 8 membres per l’actuació, demostra la falta de consideració i sensibilitat de l’alcalde cap a la nostra música”.

Compromís també denuncia que l’alcalde del municipi està coartant la llibertat d’expressió de la ciutadania que s’ha mostrat crítica amb alguns actes de festes. Així, Boigues ha tingut constància que l’alcalde ha cridat a l’ordre al seu despatx a un veí que va manifestar la seua reprovació a les xarxes socials. “Pensem que aquestes pràctiques són més pròpies del franquisme, ja que les persones són lliures de manifestar la seua opinió. Un alcalde mai pot fer ús de la seua autoritat per coartar la llibertat d’expressió, un dret fonamental de totes i tots”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *