Arriben les festes del poble

Ivan Ferri. Secretari local de Compromís per Bellreguard
Les festes del Poble, festes patronals, festes de Moros i Cristians, festes populars, arriben les festes de Bellreguard.
Dies importants i molt esperats pels veïns i veïnes de Bellreguard, on la gent espera gaudir dels actes, les activitats i els balls amenitzats per orquestres i dicomòbils, on els moros i cristians esperen el gran dia, el dia de la desfilada que porten organitzant durant tot l’any, i on les festers del Crist i els majorals de l’Aurora ja podran gaudir dels seus dies de festa.
Les nostres festes porten molts anys celebrant-se en honor a Sant Miquel Arcàngel, el nostre patró, i han anat variant al llarg del temps. En els últims anys s’han recuperat actes com el Ball de la Forca i el Tio de la Porra i altres van agafant cada vegada més força: sopars al carrer, cavalcada de disfresses, passacarrers continuen molt presents al programa de festes. A més, les distintes associacions del poble no deixen de treballar per a incorporar noves activitats i millorar les ja existents. Tot per a que les festes del Poble siguen úniques cada any.
El temps és l’únic enemic al qual poden tenir por, perquè en moltes ocasions ens ha remullat les festes, però el més important és que aquestos dies aconseguisquen reunir-nos a amics, veïns i familiars i prenguem el carrer per a gaudir de la companyia de tots els bellreguardins i bellreguardines.
Gaudiu d’allò més bé d’aquestes festes i que el temps ens acompanye.
Compromís per Bellreguard vos desitja unes Bones Festes a totes i tots.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *