650 somriures pel vostre compromís

gracies

Des de Compromís per Bellreguard volem agrair-vos el suport rebut a les eleccions del 24 de maig. Han sigut 650 somriures que ens atorguen la il·lusió de continuar defensant un Bellreguard que siga referent cultural, mediambiental i per a les persones; també, la responsabilitat de representar les persones que han confiat en nosaltres; i el deure de treballar per tots i cadascun dels veïns de Bellreguard.

El proper grup municipal de Compromís estarà format per Àlex Ruiz i Alícia Boigues, que seran la cara d’un projecte molt més ampli del qual volem que continueu formant-ne part. Els membre de Compromís estem a la vostra disposició per al que necessiteu.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *