Presentat el Reglament de Participació Ciutadana de Bellreguard

Dijous es presentava públicament el Reglament de Participació Ciutadana de Bellreguard. L’acte va comptar amb l’assistència de la directora general de Transparència i Participació de la Generalitat, Aitana Mas.

Mas, va mostrar tot el suport institucional de la Generalitat a les polítiques de participació que l’Ajuntament de Bellreguard ha començat a implementar des de la Regidoria de Participació Ciutadana, dirigida pel nostre portaveu municipal Àlex Ruiz.

La directora general va qualificar el reglament de “valent”. Alhora, Aitana Mas anunciava que la Direcció General està fent-lo servir per elaborar una ordenança tipus adreçada a tots els ajuntaments del País Valencià.

Arxivat en: General, Participació Ciutadana i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *