Compromís proposa declarar Bellreguard “Municipi contrari al TTIP”

Ens presentàrem a les eleccions locals de 2015 amb l’objectiu de fer de Bellreguard‬ un referent cultural, verd i de les persones. Les persones i el medi ambient eren dos dels nostres compromisos quan entràrem a governar el 13 de juny de l’any passat. Per les persones i pel nostre medi ambient, perquè no volem que negocien en el nostre nom, en nom del nostre poble. Perquè no volem que les multinacionals segresten la nostra democràcia, el Grup municipal de Compromís presentem una moció al Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc este dimecres, per demanar la declaració de Bellreguard com a “Municipi insubmís i contrari al TTIP”.
En este enllaç podeu consultar i descarregar-vos la moció: Moció per declarar Bellreguard municipi insubmís i contrari al TTIP

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Moviments Socials, Nacional, Participació Ciutadana i Transparència, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *