Aitor Alfonso nou secretari local del BLOC de Bellreguard

executiva-local_2016El Congrés Local del BLOC de Bellreguard, celebrat este dimarts dia 20 de setembre, ha elegit per unanimitat la nova Executiva Local i a Aitor Alfonso Castelló com a nou secretari local del partit nacionalista.

A Alfonso, de 43 anys i professor d’Educació Secundària, l’acompanyen en una Executiva Local totalment renovada Àngels Avargues, com a secretària d’Organització i Finances; l’exalcalde de Bellreguard Francesc Avargues, com a secretari de Política Municipal; la regidora Alícia Boigues, com a secretària d’Acció Electoral i Implantació; Jesús Pellicer, com a secretari de Comunicació, i Daniel Garcia, com a representant de Joves PV – Compromís.

Aitor Alfonso ha manifestat la seua il·lusió en esta nova etapa que enceta, amb l’objectiu de reforçar la magnífica tasca que el Grup Municipal de Compromís -que forma part de l’actual govern de Bellreguard- està duent a terme, i amb la mirada en l’assumpció de l’Alcaldia en la persona de l’actual portaveu, Àlex Ruiz, la qual tindrà lloc en un any en base a l’Acord de Govern signat amb el PSPV-PSOE després de les eleccions locals de 2015. “El col·lectiu que a partir d’ara tinc l’orgull de representar ha de donar el bo i millor que tenim per afrontar el repte d’assumir l’Alcaldia de Bellreguard. Hem d’estar a l’alçada, tant de les persones que confiaren en nosaltres amb el seu vot com d’aquelles que ho feren per altres opcions. Hem de demostrar a les ciutadanes i ciutadans de Bellreguard que sabem fer les coses bé, que sabem escoltar i que volem que cogovernen amb nosaltres per fer del nostre poble el referent cultural, verd i de les persones amb què ens presentàrem les passades eleccions”, ha manifestat Alfonso.

Aitor Alfonso tambè ha mostrat el seu agraïment al fins ara secretari local, Ivan Ferri, així com a l’anterior executiva per la tasca realitzada en els darrers anys amb què el BLOC – Compromís ha tornat al govern de la localitat.

En quant al BLOC, Alfonso ha fet èmfasi en el creixement que ha de mantindre el partit nacionalista en Bellreguard. “El col·lectiu local ha experimentat una notable ampliació de la seua base des de les passades eleccions, línia en la qual continuarem treballant així com en la seua consolidació per continuar, des de Bellreguard, fent comarca i fent país des de l’assemblearisme i la política de baix cap a dalt que sempre ha caracteritzat el BLOC”, ha afegit el nou secretari local.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *