Des dels anys 2009 i 2012 els contractes amb les companyies proveïdores d’aigua al poble i a la platja de Bellreguard estaven vençuts. És per això que era objectiu des de Compromís recuperar la gestió de manera directa, tal i com portava al  programa electoral. Hem de fer constatar que la falta d’inversions de renovació i adequació de la xarxa  per part de de les dues empreses concessionàries ha sigut uns dels motius principals de la reclamació per part de Compromís.

Després d’estudis tècnics, reunions amb les concessionàries i, sobre tot,  moltes hores d’esforç per part dels representants de Compromís, des de hui 1 Juliol de 2018  la gestió de l’aigua torna a ser assumida per l’Ajuntament de Bellreguard. Aquesta gestió es recolza directament al nostre alcalde Alex Ruiz, portant ell directament la regidoria “d’aigua”.

Hem de felicitar als nostres representants de Compromís per l’impuls d‘aquest canvi. Sabem que la tasca fins ara no ha sigut senzilla i que possiblement ens trobarem amb problemes en un futur, però sabem que podrem superar-los i que les decisions seran preses pel nostre poble i no per directius aliens a les nostres preocupacions.

Aquest canvi en la gestió ens permetrà garantir un servei bàsic com és l’aigua potable, així com assegurar que el cost del servei serà traslladat al poble de Bellreguard en forma de millores de xarxa i del servei i no en beneficis per a les empreses concessionàries

Enhorabona Bellreguardines i Bellreguardins!!!!

Bellreguard 1 Juliol de 2018

Aitor Alfonso

Secretari Bloc de Bellreguard