Àlex Ruiz, únic candidat a encapçalar la llista de Compromís

Continuant amb el procés de Primàries per a cap de llista ens complau anunciar que hi ha una única candidatura a cap de llista presentada per n’Alexandre Ruiz Gadea

Us adjuntem la carta de presentació que n’Alexandre Ruiz ens ha remet:

Compte amb la mateixa il·lusió, si més no, per tornar a tindre l’honor de ser el cap de llista de la candidatura local de Compromís amb què, estic convençut, tornarem a aconseguir l’Alcaldia del nostre poble ja que, pense, hem fet i estem fent un gran treball que ha espentat, i molt, el nostre poble. A més, entenc, que no puc defugir d’assumir la responsabilitat perquè l’electorat bellreguardí passe comptes de la nostra gestió en estos 4 anys al Govern i des del passat 30 de setembre de 2017 exercint l’Alcaldia.

Gràcies, de nou, per la confiança que dipositàreu en mi i que vos torne a demanar per afrontar les eleccions de 2019.

Alexandre Ruiz Gadea

 

Comunicar-vos, que és desig d’Alexandre Ruiz Gadea que es continue amb el procés de Primàries.

D’eixa manera, al tindre un únic candidat i en deferència a aquelles persones que s’han inscrit ja i de les que s’inscriguen, podran ratificar la candidatura de n’Alexandre Ruiz Gadea per mitjà d’un vot afirmatiu o no ratificar-la per mitjà d’un vot en blanc.

Arxivat en: General, Participació Ciutadana i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *