Compromís de la Safor-Valldigna presenta mig centenar d’esmenes als pressupostos de la Generalitat

El Síndic de Compromís, Enric Morera, i la Secretària Comarcal del BLOC, Pepa Izquierdo, presenten les propostes a Gandia.

A la Safor-Valldigna s’han presentat al voltant de mig centenar d’esmenes, que suposarien una inversió superior als 160 milions d’euros, les quals van des de la construcció i adequació de centres educatius, la restauració del patrimoni, infrastructures comarcals (carreteres…) en matèria sanitària, com ara la instauració del servei d’urgències les 24 hores del dia al Grau o en Justícia, amb la Construcció del Palau de Justícia, entre altres.

Per al Síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, els de la Generalitat són uns pressupostos que dediquen més partides (més de 800 milions d’euros) al pagament de deute que a la inversió productiva (500 milions). “No s’adapten a la terrible situació que viu el País Valencià. El PP no ha fet els deures en època de bonança econòmica i ara paguem les conseqüències. La Generalitat no genera confiança. Un exemple és l’emissió de bons per fer front a l’endeutament o el Pla Confiança de Camps. Dels més de 1.000 milions anunciats, només s’ha pagat un centenar. Si aquest és el model que vol aplicar Rajoy des del Govern central, la situació pot ser encara més caòtica”.

Per contra, des de Compromís s’assegura que la prioritat és la inversió productiva i la creació de llocs de treball. En aquest sentit, han presentat més de 1.050 esmenes als Pressupostos de la Generalitat per a 2012. “Treballem per construir una alternativa de govern, liderant l’espai progressista, perquè s’ha vist que les polítiques del PP i del PSOE ens han afonat com a poble”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *