Roser Femenia: “l’incendi també és conseqüència de les retallades de la Generalitat”

Roser Femenia Egea, regidora del BLOC-Compromís per Bellreguard, denuncia els resultats que han donat les retallades del Govern amb el medi ambient i el nostre patrimoni verd al País Valencià, després de l’incendi a la serra de la Cuta. Per a Femenia,  “més val prevenir que curar” i no deixar que passara el que hem patit a la Safor. “El sentiment que tinc en aquests moments és de ràbia i impotència, les vistes són tant francament deplorables que fan mal a vista quan alces el cap des del meu lloc de treball”.

“Ara en aquests moments tinc a les meues mans i davant dels meus ulls els resultats de dos de les retallades més fortes que ha imposat el Consell, la de sanitat que la patisc al treball i la de medi ambient que només alçar el cap és veu la tragèdia ecològica d’aquest parc natural”, ha lamentat Femenia.

Compromís per Bellreguard, junt amb el BLOC JOVE de Bellreguard, també estan indignats per aquest desastre natural que s’haguera pogut evitar.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *