Compra i menja a Bellreguard!

Ivan Ferri. Secretari local del BLOC-Compromís per Bellreguard.

Des del BLOC-Compromís de Bellreguard hem iniciat la campanya “Compra i menja a Bellreguard” de promoció dels comerços i bars del poble. Els valencianistes tenim un compromís amb l’empresa local i una de les nostres metes és contribuir a ampliar, enfortir i cohesionar el comerç de proximitat del nostre poble.

Considerem que en un moment de forta crisi econòmica es fa més evident i necessari el suport de totes i de tots al comerç i a les empreses d’hostaleria de Bellreguard.

Les raons que justifiquen eixe compromís són ben evidents: el comerç local és el que tenim més a prop; els seus propietaris i treballadors són els nostres veïns; estan sempre al costat de les associacions i dels col·lectius quan els necessiten; donen vida al poble i creen riquesa i ocupació.

Amb la campanya que ara encetem volem complir dos objectius fonamentals: animar els veïns i les veïnes de Bellreguard a consumir i a comprar als bars i als comerços del poble i a fer-vos saber que estem a la vostra disposició per a tot allò que pugueu necessitar de la gent que forma part del Bloc-Compromís.

Així mateix, des del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna, animem la ciutadania a comprar en els comerços dels nostres pobles i ciutats de la comarca.  Pensem que cal ajudar la gent, hem de donar suport als negocis locals que venen i fabriquen coses, productes, materials, roba… de producció local. Si pots i et ve de gust tira una mà al teu veí i a la teua veïna, que ho estarà passant molt malament (és un xicotet esforç i no et va a supòsar cap cèntim). Usem un dels únics poders que ens queden: ser un consumidor conscient i responsable, els diners que es gasta en aquests negocis repercuteix molt més ràpid en tots nosaltres.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *