Rafa Climent: la reforma local és un atemptat al municipalisme i un retall pur de serveis”

El CDR la Safor i l’Escola de la Terra van organitzar dimarts passat una taula redona sobre les conseqüències de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, coneguda com la reforma local, i que va ser aprovada el dia 27 de desembre de 2013 i va entrar en vigor a principis d’enguany. La principal conclusió va ser que les Diputacions tindran més competències, la qual cosa significa que s’allunyen els serveis dels ciutadans.

Per altra banda, l’alcalde de Muro, Rafael Climent, de Compromís, va explicar les conseqüències d’esta llei: Menys atenció i menys proximitat a les persones, privatització de serveis, recentralització de les competències en favor de les diputacions i del govern central, i destrucció 25.000 llocs de treball al País Valencià.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *