El poble que vols

El de Compromís ha de ser un projecte integrador i il·lusionador. Amb un projecte de poble que aposte per ser un referent cultural i mediambiental, i que pose en primer plànol les persones. Per tot això, este és també el projecte de totes les persones que vulguen posar ordre i trellat en el municipi i des de l’Ajuntament, contribuir a fer poble des del carrer i des de les associacions. I per això mateix, volem que siga un projecte més ampli que aglutine molta més gent. Construïm un projecte de poble amb tu. Fes-lo amb nosaltres. Envia’ns les teues idees:

>> via web

>> via correu electrònic

>> via Twitter

>> via Facebook

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *