Exigim a Foment la rotonda sobre la N-332

Àlex Ruiz:La situació actual no aporta cap solució sinó més bé trasllada el mateix perill cap endins de la població ”.

Des de Compromís, critiquem la decisió de Trànsit de prohibir el gir a l’esquerre en ambdós sentits del trànsit de vehicles de la N-332 a l’entrada de Bellreguard en direcció sud, adduint la seua perillositat. El candidat a l’Alcaldia, Àlex Ruiz, ha explicat que “esta situació no aporta cap solució sinó més bé trasllada el mateix perill uns metres més enllà, però cap endins de la població agreujant els ja greus problemes que suporta Bellreguard amb el pas d’aquesta via pel centre de la localitat; amb l’afegit de la carretera general com una barrera per a la cohesió i desenvolupament del municipi i els problemes derivats per a la integritat dels vianants i la salut de les persones”.

Allò que hauria de fer el Ministeri és impulsar i construir la rotonda projectada fa anys sobre la N-332 i no argumentar que es farà quan estiga construïda la variant, o l’alliberament de l’AP7. Estos arguments ens semblen inútils ja que és ara quan urgeix la necessitat de construir la rotonda que donaria eixida a la ronda nord de Bellreguard i alleugeriria el trànsit per dins del casc urbà”, ha conclòs Ruiz.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *