“Convidem al PP a denunciar problemes reals i a no enfrentar de manera gratuïta el veïnat”

Comunicat de Compromís per Bellreguard.

Compromís per Bellreguard, davant la polèmica suscitada pel Partit Popular arran dels actes de celebració del Dia Nacional del País Valencià organitzats per l’Ajuntament de Bellreguard, volem manifestar el nostre suport a la regidora Cristina Gallardo.
Alhora instem el Partit Popular local a deixar de crispar la població mitjançant acusacions les quals han estat desmentides per la pròpia presidenta de l’associació que s’ha vist esguitada per qüestions polítiques i alienes a l’entitat, i a la qual tambè manifestem el nostre suport.
Entenem que la polèmica ha estat generada amb l’únic objectiu d’enfrontar el veïnat d’una manera gratuïta, i afectant terceres persones, per uns actes l’organització dels quals sols compet a la regidoria que dirigeix Cristina Gallardo.
Ens agradaria que el Partit Popular posara el mateix èmfasi en denunciar problemes reals i greus que afecten el nostre poble, com ara el menyspreu que el govern espanyol, en mans del Partit Popular, ha infligit per exemple en els darrers Pressuposts Generals de l’Estat, on han ignorat un any més el greu problema del pas de la N332 pel centre del nostre poble o l’anhelat tren Gandia-Oliva-Dénia, sense anar més lluny.
Així mateix, Compromís per Bellreguard convidem a les bellreguardines i bellreguardins a participar dels actes organitzats pel 9 d’Octubre i celebrar el naixement del poble valencià.

Arxivat en: General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *