• A més de tres mesos de les eleccions, Compromís Bellreguard continua presentant les seues candidates i candidats locals.
  • Alfonso, Boigues, Pellicer i Costa ocuparan els llocs cinqué, sisé, seté i huité, respectivament, de la llista valencianista.

A més de tres mesos de les properes eleccions locals, Compromís Bellreguard continua presentant les seues candidates i candidats, proclamats per unanimitat de l’assemblea local el passat 25 de gener.

Així les coses, Aitor Alfonso, Alícia Boigues, David Pellicer i Marta Costa ocuparan els llocs cinqué, sisé, seté i huité de la llista valencianista amb què Compromís concorrerà a les Eleccions Locals del proper 26 de maig.

Aitor Alfonso, 45 anys i pare de dues xiquetes, és professor de Matemàtiques a l’IES Joan Fuster de Bellreguard. Segons Alfonso, secretari local del BLOC – Compromís, “formar part d’aquest equip m’il·lusiona. És el meu desig d’ajudar i treballar per a poder dur a terme aquest gran projecte de poble que representa Compromís”.

Alícia Boigues, 50 anys i mare de dos joves, és Graduada Social i exerceix en una assessoria laboral. Boigues, actual regidora d’Agricultura i Medi Ambient, Polítiques de Joventut i Esports i portaveu del Grup polític municipal de Compromís a l’Ajuntament de Bellreguard, ha manifestat la seua satisfacció “pel treball fet en els darrers anys, en què hem exercit el govern i l’Alcaldia, i de continuar participant d’aquest projecte de poble”.

David Pellicer, 44 anys i pare d’una xiqueta, té estudis de Diplomatura en Empresarials i és depenent d’una empresa de distribució alimentària. Membre de l’Ateneu Popular de Bellreguard – La Roda i de la filà cristiana Cavallers del Cid, per a Pellicer és “una satisfacció poder formar part d’aquest projecte i treballar pel futur del nostre poble, amb polítiques municipalistes i participatives, per seguir millorant el benestar de totes i tots els nostres veïns i veïnes”.

Marta Costa, 20 anys, és estudiant de Grau en Humanitats. Membre del col·lectiu feminista de Bellreguard Som Arrels – Xaperes en moviment, Costa ha declarat estar “il·lusionada de formar part d’un projecte per al meu poble que vetlla sempre pel seu millorament i que, sobretot, té en compte la seua gent i l’apodera d’allò que li pertany”.

Segons ha manifestat el cap llista i actual alcalde, Àlex Ruiz, “Compromís Bellreguard hem sumat gent compromesa amb el projecte municipalista, per assolir el canvi que hem encetat aquesta legislatura”.