• Paco Olaso i Sílvia Cortés, se sumen a la llista local de Compromís com a independents.

  • Facund Puig, alcalde de Bellreguard entre 2003 i 2007, ocuparà el lloc d’honor de la candidatura de Compromís Bellreguard.

“Una candidatura oberta, transversal. Un equip de persones que, des de l’alegria i l’estima pel nostre poble, ens hem aplegat per assolir un Bellreguard en què totes les persones ens sentim felices de viure-hi”. Així s’ha manifestat Àlex Ruiz, candidat a l’Alcaldia de Bellreguard, en presentar els noms de les persones amb què Compromís concorrerà a les Eleccions Locals del proper 26 de maig.

Així les coses, Paco Olaso i Sílvia Cortés ocuparan els llocs nové i desé, com a independents, de la llista de Compromís Bellreguard la qual tancarà l’exalcalde Facund Puig, en el número onze.

Paco Olaso té 53 anys i és pare de tres joves. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, desenvolupa la seua tasca professional en una empresa del sector de l’alimentació. Així mateix, presideix la Colla de dolçainers i tabaleters de Bellreguard i pertany a la filà mora Abudulaf. Per a Olaso “perquè un ajuntament siga de totes i tots ha de ser un ajuntament participatiu, i eixe és el projecte d’Àlex, una persona propera que inspira confiança”.

Sílvia Cortés, 52 anys i mare de dos joves, és tècnica en Jardineria. Treballadora de l’administració pública, Cortés és impulsora i portaveu del col·lectiu local estable Espai Creatiu Comunitari i membre de la filà mora Abudulaf. “Em sume a aquesta candidatura perquè crec en un treball compartit, de cooperació i participació, amb projectes per a Bellreguard. Des del convenciment que he de donar suport a qui realitza feina amb aquestes inquietuds, és pel que he decidit formar part d’este equip”, ha manifestat Sílvia Cortés.

Facund Puig, 57 anys i pare de dos joves, és llicenciat en Història i professor de valencià. Puig va ser alcalde de Bellreguard entre 2003 i 2007. “M’encanta oferir el meu suport a una candidatura farcida de persones joves i il·lusionades a treballar de valent en la transformació del nostre poble”, ha declarat Facund Puig.

Segons ha manifestat el cap llista i actual alcalde, Àlex Ruiz, “Compromís Bellreguard hem sumat gent compromesa amb el projecte municipalista. Comptar amb el suport de persones com Paco i Sílvia, de representants de la societat civil que fan pinya per un poble millor, és molt encoratjador i engrescador. Alhora, que l’alcalde Facund Puig, amb qui tinc la sort de compartir treball i militància pel nostre poble i país, haja acceptat ocupar el lloc d’honor de la candidatura que encapçale és un gran gest i un honor per a mi”.